Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Az alábbi szállítási és fizetési módok közül választhat:

 

Személyes átvétel esetén egyeztetett időpontban : készpénz, bankkártya ,banki előre utalás.

Házhoz szállítás MPL futárral, banki előre utalás, postai utánvét.

 

A díj kalkulátor automatikusan kiszámítja a szállítási költséget a kosárba tett termékek össz súlya alapján.

Előfordulhat, hogy némely esetben  a termék súlya nincs rögzítve a rendszerben. Ekkor a rendelés leadását követően igazoljuk vissza a pontos szállítási díjat.

 

 

A házhoz szállítást a Magyar Posta futárszolgálat végzi, amely az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket. A Postaautó az áru szállításra történő feladását követő maximum 48 órán belül házhoz szállítja a megrendelt terméket, az Ön által megadott címre. Csak olyan szállítási címre tudunk árut küldeni ahol 8.00-17.00-ig folyamatosan tartózkodik átvételre és fizetésre alkalmas személy. Hétvégi kiszállítás nincs, kérjük ezt vegye figyelembe a megrendeléskor.

Amennyiben a megrendelt áru nem áll rendelkezésünkre és nem tudjuk teljesíteni a 48 órás határidőt, időpont egyeztetéssel értesítjük kedves megrendelőinket az áru várható megérkezéséről.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és meggyőződni a hiánytalan és sérülésmentes teljesítésről. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A számlát minden esetben a vevőadatoknál feltüntetett számlázási névre, címre állítjuk ki, és a gumiabroncsokkal együtt küldjük el Önnek. A számlázási adatokat a kiszállítást követően sajnos nem tudjuk módosítani. Téves megrendelés esetén visszaszállítási költséget is felszámolunk. Amennyiben a megrendelő hibájából nem sikerül a kézbesítés, úgy az árut visszaszállítják a telephelyünkre. A szállítási cég hibájából nem időben vagy nem kiszállított áru miatt felelősséget nem vállalunk.

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

 

Személyes átvétel esetén egyeztetett időpontban : készpénz,bankkártya, banki előre utalás.

Házhoz szállítás MPL futárral: Postai utánvét.

                                                     Előre utalás.

                                                     

Cégünk ebben az esetben elkészíti Önnek a díjbekérőt, melyet elektronikus úton a megadott e-mail címre elküld. Ön átutalja az összeget díjbekérőn szereplő információk alapján. Amint jóváírásra kerül az összeg, ügyfélszolgálatunk a megadott elérhetőségein értesítést küld, hogy a tranzakció sikeres volt és átvehető a megrendelt termék.

 

Postai utánvétel: Utánvétel esetén a megrendelést Szolgáltató a Felhasználó által a rendelés véglegesítésekor megadott napon szállíttatja ki. Amennyiben a rendelésnél "a Szállítási díj kalkulálása súly alapján" opció volt feltüntetve, a rendelés leadása után igazoljuk vissza a pontos szállítási díjat. A rendelés végösszege a termék árát és a szállítási díjat is tartalmazza. A rendelés végösszegét a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak, a számlát a csomagban fogja megtalálni. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg, amelyiken biztosan talál a futár átvételre jogosult személyt. Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

Banki előre utalás: Banki átutalás esetén Szolgáltató díjbekérőt küld Felhasználó email címére. A díjbekérő a termék árát és a pontos szállítási díjat is tartalmazza.  Az ezen feltüntetett összeget utalja át bankszámlánkra, a díjbekérő sorszámának feltüntetésével. Tehát a megrendelést követően ne, csak az előlegszámla másolat birtokában indítsa az átutalást. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik. Az eredeti számlát a csomagban fogja megtalálni. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg, amelyiken biztosan talál a futár átvételre jogosult személyt. Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

 

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a Felhasználót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terhel